Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Димитріївська поминальна субота

 

4 листопада 2017 року, в Димитріївську поминальну суботу, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена заупокійна Божественна літургія та панахида.

 

Детально...

 

День Покрову Пресвятої Богородиці

 

14 жовтня 2017 року, у день свята Покрову Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, святкову Божественну літургію було звершено в нижньому храмі на честь блгв.кн.Олександра Невського парафії преподобного Сергія Радонезького.

Детально...

 

День пам’яті преподобного Сергія, ігумена Радонезького чудотворця

 

8 жовтня 2017 року, в день пам’яті преподобного Сергія, ігумена Радонезького чудотворця, парафія на честь преподобного Сергія відзначила престольне свято. Святкову Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму на честь прп. Сергія очолив керуючий Південним київським вікаріатством єпископ Васильківський Миколай.

 

Детально...

 

Молодша група Недільної школи звершила паломницьку поїздку до Києво-Печерської Лаври

 

У неділю 1 жовтня 2017 року, молодша група Недільної школи парафії прп. Сергія Радонезького звершила паломницьку поїздку до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Детально...

 

Учні Недільної школи відвідали просфорню храму

 

1 жовтня 2017 року, учні Недільної школи парафії преподобного Сергія Радонезького відвідали просфорню храму. Там діти побачили процес виготовлення просфор, а також змогли безпосередньо взяти участь у самому процесі. По завершенні всі отримали гарачі просфори.

 

Детально...

 

У день свята Воздвиження Хреста Господнього Літургію на парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

27 вересня 2017 року, у день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...