Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Богослужіння в неділю 6-а після Пасхи, про сліпого

Богослужіння в неділю 6-а після Пасхи, про сліпого

 

21 травня 2017 року, у Неділю 6-ту після Пасхи, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні Літургії.

Детально...

 

На парафії прп. Сергія Радонезького молитовно відзначили День Перемоги

На парафії прп. Сергія Радонезького молитовно відзначили День Перемоги

 

9 травня 2017 року, перед храмом на честь ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість" у свято Великої Перемоги, були відслужені подячний молебень Господу Богу за дарування перемоги у Великій Вітчизняній війні та панахида за всіма загиблими воїнами та усіма спочилими під час війни.

Детально...

 

Неділя 4-а після Пасхи, розслабленого

 

7 травня 2017 року, у Неділю 4-ту після Пасхи, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні Літургії.

Детально...

 

Дитячий хор і Недільна школа парафії взяли участь в VI Пасхальному фестивалі "Візерунки Великодня"

 

29-30 квітня 2017 року, Дитячий хор і Недільний школа парафії прп.Сергія Радонезького взяли участь в VI Пасхальному фестивалі "Візерунки Великодня", де стали переможцями фестивалю в номінації "Зірочки фестивалю".

Детально...

 

Неділя 3-я після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

30 квітня 2017 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, пізню Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив єпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Неділя 2-а після Пасхи, апостола Фоми

 

23 квітня 2017 року, у Неділю 2-у після Пасхи, апостола Фоми, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії з пасхальними привітаннями виступили учні недільної школи парафії.

 

Детально...