Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Неділя 4-а після Пасхи, розслабленого

 

7 травня 2017 року, у Неділю 4-ту після Пасхи, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні Літургії.

Детально...

 

Дитячий хор і Недільна школа парафії взяли участь в VI Пасхальному фестивалі "Візерунки Великодня"

 

29-30 квітня 2017 року, Дитячий хор і Недільний школа парафії прп.Сергія Радонезького взяли участь в VI Пасхальному фестивалі "Візерунки Великодня", де стали переможцями фестивалю в номінації "Зірочки фестивалю".

Детально...

 

Неділя 3-я після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

30 квітня 2017 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, пізню Божественну літургію в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного соборного храму парафії прп.Сергія Радонезького звершив єпископ Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Неділя 2-а після Пасхи, апостола Фоми

 

23 квітня 2017 року, у Неділю 2-у після Пасхи, апостола Фоми, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії. Після Літургії з пасхальними привітаннями виступили учні недільної школи парафії.

 

Детально...

 

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 15 на 16 квітня 2017 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму приходу прп.Сергія Радонезького було звершено пасхальне богослужіння, яке очолив клірик храму протоієрей Олександр Кошилка у співслужінні духовенства парафії.

Детально...

 

Велика П'ятниця Страсної седмиці

 

14 квітня 2017 року, у день коли Церква згадує святі Страсті Господа нашого Ісуса Христа, в нижньому храмі на честь блгв.кн.Александра Невського головного храму приходу прп.Сергія Радонезького були відслужені часи Великого П'ятка і вечірня з чином виносу Святої Плащаниці. Ввечері в нашому храмі була звершена утреня з чином погребіння Святої Плащаниці Господа нашого Іісуса Христа.

Детально...