Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Богослужіння в день перенесення мощей святителя та чудотворця Миколая

 

22 травня 2023 року, в день перенесення мощей святителя та чудотворця Миколая, Божественну літургію в храмі преподобного Сергія Рідонезького очолив настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

 

Детально...

 

Неділя про сліпого

 

21 травня 2023 року, у Неділю про сліпого та день пам'яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя 5-та після Пасхи, про самаряниню

 

14 травня 2023 року, у Неділю 5-ту після Пасхи, про самаряниню, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

 

Детально...

 

Неділя 4-та після Пасхи, про розслабленого

 

7 травня 2023 року, у Неділю 4-ту після Пасхи, про розслабленого, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Протоієрей Ярослав Шовкеник взяв участь у богослужінні з нагоди престольного свята Георгіївського храму Солом'янського благочиння

 

 

6 травня 2023 року, в храмі на честь святого великомученика Георгія Побідоносця (що на Залізничному вокзалі), з нагоди престольного свята відбулося святкове богослужіння.

Детально...

 

Богослужіння в Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць

 

30 квітня 2023 року, у Неділю 3-тю після Пасхи, святих жон-мироносиць, Божественну літургію в храмі преподобного Сергія Рідонезького очолив настоятель храму протоієрея Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...