Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

В день Радониці в храмі було звершене богослужіння

25 квітня 2023 року, в день пасхального поминання спочилих – Радониці, в храмі на честь благовірного князя Олександра Невського головного соборного храму парафії була звершена святкова Божественна літургія.

Детально...

 

У день Антипасхи Літургію на парафії очолив митрополит Філарет

 

23 квітня 2023 року, у Неділю другу після Пасхи, апостола Фоми, Божественну літургію в храмі преподобного Сергія Радонезького звершив митрополит Львівський і Галицький Філарет.

Детально...

 

Понеділок Світлої седмиці

18 квітня 2023 року, у понеділок Світлої седмиці, в храмі преподобного Сергія Радонезького була звершена святкова Божественна літургія.

Детально...

 

У Світлий понеділок протоієрей Ярослав Шовкеник молився у Свято-Преображенському монастирі Київської області

17 квітня 2023 року, в понеділок Світлої седмиці, в храмі на честь ікони Божої Матері "Чернігівська-Гефсиманська" Свято-Преображенського монастиря в села Песківка Київської області була відслужена святкова Божественна літургія.

Детально...

 

Світле Христове Воскресіння. Пасха

 

В ніч з 15 на 16 квітня 2023 року, свято Світлого Христового Воскресіння, в храмі преподобного Сергія Радонезького було звершено пасхальне Богослужіння, яке очолив настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства парафії.

 

Детально...

 

Велика Субота

15 квітня 2023 року, у Велику Суботу, в храмі преподобного Сергія Радонезького святителя Василія Великого очолив благочинний Солом'янського району і настоятель храму протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму.

Детально...