Солом'янське благочиння

Наша газета

Відеокалендар

Друзі сайту

Офіційний сайт Солом'янської районної в місті Києві адміністрації

http://spm.org.ua/

Новини

Чин Пасії в храмі прп. Сергія Радонезького звершив архієпископ Філарет

 

24 березня 2019 року, у Неділю другу Великого посту, чин Пасії з читанням акафіста Божественним Страстям Христовим у храмі на честь преподобного Сергія Радонезького звершив архієпископ Львівський і Галицький Філарет.

 

Детально...

 

Неділя 2-а Великого посту

 

24 березня 2019 року, у Неділю 2-гу Великого посту, день пам'яті свт.Григорія Палами, Собор всіх преподобних отців Києво-Печерських, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Неділя перша Великого посту. Торжество Православ'я

 

17 березня 2019 року, в першу Неділю Великого посту, Торжество Православ'я, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...

 

Читання четвертої частини Великого покаянного канону в храмі прп. Сергія Радонезького звершив єпископ Васильківський Миколай

 

14 березня 2019 р., в четвер першої седмиці Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в храмі на честь прп. Сергія Радонезького читання четвертої частини Великого покаянного канону преподобного Андрія Критського звершив вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай.

Детально...

 

На першій седмиці Великого посту на парафії були звершені Літургії Передосвячених Дарів

 

15 березня 2019 року, в п'ятницю першої седмиці, Літургію Передосвячених Дарів звершив настоятель храму і благочинний Солом'янського району протоієрей Ярослав Шовкеник у співслужінні духовенства храму. В кінці Літургії було відслужено молебень з каноном великомученику Феодору Тирону та освячено коливо.

Детально...

 

Неділя сиропусна, спомин Адамового вигнання

 

10 березня 2019 року, у Неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, на парафії преподобного Сергія Радонезького було звершено дві Божественні літургії.

Детально...